Hvad går pengene til?
I dag har vi godt 350 medlemmer fordelt på 13 forskellige hold.
Børnegymnastikken tæller alene ca. 300 børn. Holdene træner alle hverdage fordelt på skoler og haller i Skalborg og Hasseris.
Kontingent-indtægterne går til bl.a. instruktør-godtgørelser, kurser og uddannelse af instruktører samt redskaber og leje af kommunens gymnastiksale og haller til de mange hold.

Derudover er der omkostninger til medlems- og regnskabsadministration samt hjemmeside og foreningsmedlemsskab i DGI og SIFA.

Aalborg Kommune yder blandt andet støtte til lokaler og faciliteter at være i samt tilskud til redskaber og instruktøruddannelser.
DGI er en nonprofitorganisation, der i mere end 150 år har arbejdet tæt sammen med foreningerne om at gøre danskerne mere aktive. I dag tæller DGI flere end 6.300 foreninger og 100.000 frivillige ildsjæle.
SIFA er en paraplyorganisation for de aalborgensiske idrætsforeninger.
SIFA arbejder for at fremme udviklingen af medlemsforeningernes idrætsfaciliteter og for at forbedre vilkårene for idrætten i Aalborg Kommune.

Støt et sundt og aktivt lokalmiljø - bliv sponsor i Hasseris Gymnastikforening

Hasseris Gymnastikforening har en klar mission om at være en væsentlig bidragsyder til de generelle idrætstilbud i lokalområdet. Vores formål og kerneopgave er, at give børn allerede fra 2-års alderen oplevelsen og glæden ved at bevæge sig og derigennem tilegne sig afgørende motoriske og sociale kompetencer.

Med den store medlemstilgang vi har haft de seneste år, kan offentlige tilskud og medlemskontingent ikke alene finansiere den daglige udvikling. Behovet for flere - og sikre - redskaber til udvikling af medlemmernes kompetencer og instruktøruddannelse er støt voksende. Vi ønsker - til gavn for alle medlemmer - at fastholde og udvikle et højt gymnastikfagligt niveau.

Øvrige samarbejdspartnere: Aalborg Kommune og kommunens skoler, samt DGI og SIFA.

Her er udvalget af vores sponsorpakker. Ønsker du at støtte os, så kontakt os via kontaktformularen her eller direkte på vores mail hasserisgymnastikforening@gmail.com.

Sponsorpakke 1:
5.000 kr./år.

Firma-logo på hjemmeside og facebook side.
 

Sponsorpakke 2:
10.000 kr./år.

Opvisningspakke. Firmalogo i opvisningsprogram, hjemmeside, facebook side, samt præsentation til forårsopvisning.

Sponsorpakke 3:

15.000 kr./år.

Firma-logo på alle børneholds års-t-shirt, samt på hjemmeside og facebook side.

Antal = 350 gymnaster.

Sponsorpakke 4:
20.000 kr./år.

Firma-logo på instruktør t-shirts + jakke, samt på hjemmeside og facebook side.
Antal = 28 instruktører + 5 bestyrelse.

Hasseris Gymnastikforening | Aalborg | hasserisgymnastikforening@gmail.com | CVR: 25975111 | Bank: Spar Nord 9037-2095700260